Globinsko čiščenje avtomobila

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTOMOBILA

Globinsko čiščenje avtomobila je poseben postopek, s katerim očistimo notranjost vašega jeklenega kojnička. Z globinskim čiščenjem iz vašega vozila zanesljivo odstranimo vso umazanijo in neprijetne vonjave. Privoščite sebi prijetno vožnjo, vašemu avtu pa osvežitev v pravem pomenu.

Globinsko čiščenje avtomobila

KAKO POTEKA GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTOMOBILA?

Ob dogovorjeni uri vas obiščemo na želeni lokaciji. Za delo potrebujemo prostor, dostop do elektrike in čiste vode. Najprej vozilo pregledamo in temeljito posesamo sedeže, tepihe, prtljažni prostor, armaturno ploščo, zračnike. Ko je vozilo presesano, nadaljujemo z globinskim čiščenjem avtomobila.

Avtomobilski sedež primerno namočimo in dodamo čistila z nevtralizatorji neprijetnih vonjav. Nato sedež ročno ali strojno skrtačimo. Sledi izpiranje in temeljito globinsko sesanje odvečne tekočine. Naši stroji so profesionalni in med čiščenjem posesajo do 95% dodane tekočine, zato bo vaše vozilo nared že v nekaj urah.

Postopek ponovimo za ostale sedeže, strop, prtljašni prostor, tapete. V kolikor se odločite za popolno čiščenje vozila, očistimo tudi stekla, premažemo armaturno ploščo in vse plastike. Trajanje postopka je odvisno od obsega želenih storitev, navadno trajajo postopki med 2-8 ur. Avto je treba pustiti v neuporabi do popolne suhosti materiala.

ZAKAJ PRIPOROČAMO GLOBINSKO ČIŠČENJE VOZIL?

  • bolj prijetna vožnja v avtomobilu,
  • bolj zdrava vožnja v avtomobilu,
  • prijetnejši vonj,
  • odstranjena umazanija in madeži,
  • podaljšana življenjska doba materialov,
  • odstranjene bakterije in alergene snovi,
  • odstranjen cigaretni vonj,
  • lepši izgled notranjosti avtomobila.

DODATNO! Izberite si vonj osvežilca

Dodatno si lahko popolnoma brezplačno izberete še vonj osvežilca, ki ga dodamo med postopkom globinskega čiščenja avtomobila. Tako bo vaš avto imel še prijetnejši vonj. Na voljo so različni vonji in sicer vanilija, pina colada, jagoda, zeleno jabolko, limona in češnja. Naši osvežilci vonjav so popolnoma varni in nealergeni. Vsebujejo nevtralizatorje neprijetnih vonjav, zato te ne le prekrijejo temveč tudi odstranijo.