Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

!NOVO! GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR !NOVO!

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je postalo še bolj popolno. Izberite si najljubši vonj za vaši sedežno garnituro.

Izbirate lahko med 5 vonji:
🍏 Zeleno jabolko
🍓 Jagoda
🥢 Vanilija
🥥 Pina colada
🥛 Nevtralno.

Naši osvežilci vonjav so narejeni na vodni osnovi in vsebujejo odstranjevalce neprijetnih vonjav in nevtralizatorje. Tako neprijetne vonjave ne le prekrijemo, temveč jih tudi odstranimo.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur vonj

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR

Se še niste odločili za globinsko čiščenje sedežne garniture? Premislite še enkrat…

Zunaj je prijeten topel večer in rahlo pihlja vetrič. Kot vsi, tudi mi radi posedimo na sedežni garnituri in si pogledamo priljubljeni TV prispevek ali pa težko pričakovani film. Ob tem si privoščimo še kozarček žlahtne kapljice in nekaj koščkov čokolade. Tu se nam pridruži še naš otroček, ki prisrčno crklja mucka Toma.

Kam pelje zgodba? Oblazinjeno pohištvo ob dolgoročni uporabi postane pravo gojišče pršic, nevarnih bakterij, alergenov, neprijetnih vonjav, ostankov hrane in pijače, dlake domačih živali, telesnih tekočin, ostankov kože…

Čistilni servis ALFA ČIŠČENJE s postopkom globinskega čiščenja z vaših oblazinjenih površin odstranimo vse nečistoče, ob tem pa vaši sedežni garnituri osvežimo barvo in odstranimo neprijetne vonjave. Vaša sedežna garnitura bo kot nova, imela bo svež vonj in uporabljali jo boste lahko dlje. Globinsko čiščenje sedežne garniture lahko naročite TU.

POKLIČITE NAS

070 551 011

PIŠITE NAM

info@alfaciscenje.si

SLEDITE NAM

alfaciscenje

ŽELIM PONUDBO

Izpolni obrazec

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je posebna naloga, ki zahteva nekaj znanja, opreme in časa. Izvedljiva je v domači režiji, a predlagamo, da to nalogo za najboljšo izvedbo prepustite profesionalcem, ki jo bodo opravili z odliko.

Večkrat smo se že srečali s strankami, ki so to nalogo poskušale rešiti s pomočjo takih in drugačnih čistil, ki vse skupaj samo še poslabšajo. Madeži iz majhnih postanejo večji, vonjave se pomešajo, pršice svoje domovanje še poglobijo,…

Predlagamo, da se na nas obrnete že pred takimi poskusi saj verjamemo, da je profesionalno globinsko čiščenje najboljša in v končni ceni tudi najcenejša rešitev za čisto sedežno garnituro.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur Mikrotkanina

POTEK POSTOPKA GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR

Za popolno in varno izvedbo postopka globinskega čiščenja  v prvi vrsti rabimo profesionalni ekstrakcijski stroj, elektriko, vodo, primerna čistila, ročno/strojno krtačo, zaščitna sredstva, nekaj mikrokrp in zadostno mero truda, natančnosti in znanja.

Ob naročilu storitev globinsko čiščenje sedežnih garnitur se bomo dogovorili o ceni in terminu obiska na vašem domu. Ob dogovorjenem terminu vas bomo obiskali na želeni lokaciji.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNE GARNITURE PO KORAKIH

Predpriprava

PRIPRAVA

Ogled čiščenca, priprava sesalca, čistil, zaščitnih sredstev, odmik sedežne garniture od stene in drugih kosov pohištva. Ko vse pripravimo, se globinsko čiščenje sedežnih garnitur lahko prične.

Izvedba1

IZVEDBA

Sedežno garnituro najprej zmočimo,nanesemo primerno čistilno sredstvo,namočeno površino nato ročno/strojno skrtačimo,sledi ekstrakcijsko sesanje in izpiranje.

Izboljšave

IZBOLJŠAVE

Celotno površino podrobno pregledamo,sledi odstranjevanje madežev (po potrebi),strojno izpiranje in dodajanje osvežilca vonjav (opcijsko),temeljito globinsko sesanje odvečne tekočine.

Po čiščenju2

PO ČIŠČENJU

Postopek traja 1-3 ure, odvisno od nečistoče in velikosti čiščenca.Čas sušenja: 1-24 ur.Čiščenca pustiti v neuporabi do popolne suhosti materiala.

PREDNOSTI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA SEDEŽNIH GARNITUR

Skozi čas je globinsko čiščenje sedežnih garnitur za uporabnike sedežnih garnitur prineslo številne koristi, tako pri sami uporabi pohištva, kot tudi pri izboljšanju zdravja in kakovosti življenja ljudi. Med nekatere prednosti/koristi takega čiščenja zagotovo lahko štejemo naslednje:

 • podaljšana življenjska doba tekstilnih površin,
 • lepši izgled tekstilnih površin,
 • bolj intenzivne barve tekstilnih površin,
 • bolj čist in prijeten življenjski prostor,
 • bolj zdrav življenjski prostor,
 • manj prahu in zdravlju škodljivih snovi.
 • odstranjene pršice in prah,
 • odstranjene bakterije in alregene snovi,
 • odstranjeni madeži in ostale nečistoče,
 • odstranjene neprijetne vonjave,
 • odstranjen cigaretni vonj,
 • odstranjene vonjave hišnih ljubljenčkov.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur priporočamo vsem, še posebno pa ljudem za alergijami na pršice, in prah saj vam bo le-to prineslo znatno prednost v boju za svoje zdravje. Čist in urejen življenjski prostor pa bo pripomogel k boljšemu splošnemu počutju. Priporočamo globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva v letnih intervalih.

Kdaj se odločiti za globinsko čiščenje? TAKOJ! Že sam obisk naše spletne strani kaže na to, da se vam zdi da bi vaša sedežna garnitura rabila čiščenje. Ne odlašajte, saj se bo z vsakim dnem brez čiščenja stanje le še slabšalo. ZA popolno odstranitev madežev in drugih nečistoč je pomembno, da da se za čiščenje odločite pravočasno.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR V FOTOGRAFIJAH

Naročite si GLOBINSKO ČIŠČENJE še danes!

Pokličite 070 551 011

ali pišite info@alfaciscenje.si.