O NAS

ALFA čiščenje - čistilni servis

Smo mlado, sodobno in zanesljivo podjetje – čistilni servis, ki se ukvarja z vsemi vrstami čiščenja objektov od tal do strehe. Nudimo kakovstne storitve čiščenja vseh vrst objektov in si želimo biti prisotni v vsakem domu, vsakem podjetju, pisarni, hodniku, kopalnici in tako izboljšati kakovost življenj in zdravja ljudi.

Ker cenimo potrebe, želje in čas naših strank nudimo redna dnevna, tedenska, mesečna ali občasna čiščenja, tako v bivalnih enotah, kot tudi v poslovnih prostorih. Globinsko očistimo vse vrste oblazinjenega pohištva, preproge in druge talne obloge. Čistimo tudi vse vrste usnjenega oblazinjenega pohištva.  Vse vrste čiščenja izvedemo ažurno, po naročilu v obsegu in terminu, ki se določijo v dogovoru z naročnikom.

Med drugim naš čistilni servis odlikuje odgovornost, natančnost, fleksibilnost in hitra odzivnost. Skupaj s sodelavci v najkrajšem možnem času, kjerkoli na gorenjskem, ob minimalnem vplivu na okolje, natančno očistimo vse tudi najbolj trdovratne nečistoče, saj le tako lahko pridemo do našega glavnega cilja ˝zadovoljna stranka, zadovoljni mi, zadovoljni vsi˝.

POSLANSTVO

ALFA čiščenje smo mlado podjetje, ki se ukvarjamo s čiščenjem različnih objektov. Na nas se lahko obrnete vedno, ko se srečate z nečistočo in bi se je radi znebili na kar najbolj profesionalen način ob sprejemljivi ceni.

 

VIZIJA

V prihodnosti si želimo biti prisotni v vsakem domu, podjetju, organizaciji, bloku in vrtu v Sloveniji ter tako dodati svoj delež k izboljšani kakovosti življenja našega prebivalstva. Ob minimalnem vplivu na okolje, z zadovoljimi strankami in sodelavci želimo postati vodilni čistilni servis v Sloveniji.

ZAKAJ MI?

 Ker smo…

  • Odgovorni – do dela, sodelavcev in okolja,
  • Pošteni – do strank in sodelavcev,
  • Usmerjeni k strankam – prilagodimo se slehrni želji kupca,
  • Timski igralci – skupaj smo boljši,
  • Natančni – očistimo VSE,
  • Profesionalni – delo je za nas izziv,
  • Humani – zadovoljstvo naših strank in sodelavcev sta pred dobičkom podjetja.

Naš čistilni servis se nahaja v Radovljici, a smo zaradi narave dela mobilni in smo prisotni na Gorenjski in Osrednjeslovenski regiji. Čistimo na relaciji od Kranjske Gore do Ljubljane, kar pomeni, da pridemo v najkrajšem možnem času in vam po ugodni ceni očistimo želen objekt tako v Bohinju, na Bledu, v Lescah, v Tržiču, na Jesenicah, v Kranju, Škofji Loki, Begunjah, Medvodah, Ljubljani in ne nazadnje tudi v Radovljici.

Globinska čiščenja in čiščenja usnjenega oblazinjenega pohištva izvajamo na območju celotne Slovenije, tako da v primeru, da naša stranka potrebuje tovrstne storitve, pridemo tudi v Celje, Rogaško Slatino, Maribor, Postojno, Novo Gorico, Vrhniko, Izolo, Koper, Portorož, Piran, Ankaran, Novo mesto,…skratka kamorkoli smo povabljeni.