AKCIJE

ALFA AKCIJA

Pod besedo AKCIJA označujemo storitve, ki so za določen čas na voljo po nižjih, akcijskih cenah. Znižanje označujemo v odstotkih ali dejanskem denarju, ki ga boste z naročilom naših storitev privarčevali. Kupili boste popolno kakovost, po začasno znižanih cenah.

Akcije veljajo za vsa naročila v določenem časovnem obdobju in in za specifično določene storitve. Prodajne akcije se medsebojno izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Za vse dodatne informacije in naročila se lahko obrnete na nas preko kontaktnega obrazca, klicne številke 070 551 011 ali e-pošte info@alfaciscenje.si.

Več o naših prodajnih akcijsah si lahko preberete v nadaljevanju.

AKCIJE

🔔GLOBINSKO ČIŠČENJE v Aprilu še ugodneje🔔

Vas moti umazan, največji kos pohištva v hiši? Ima vaš avto neprijeten vonj? Se vam je po kuhinjskih stolih polila omaka? Brez skrbi. MI imamo pravo orožje za vas. V nekaj urah se boste znebili umazanije z oblazinjenega pohištva. Naročite globinsko čiščenje sedežne garniture pri nas in ob tem izkoristite kar – 20% popust na vsa globinska čiščenja.

Ob naročilu naših storitev boste na vašem naslovu, kjerkoli v Sloveniji, deležni TOP kakovosti po dostopnih cenah. Vaše pohištvo pa je popolnoma varno saj uporabljamo najboljšo profesionalno strojno opremo in bio-razgradljiva čistila.

Več o globinskih čiščenjih si preberite na www.alfaciscenje.si in www.globinskociscenje.si.

Za naročila storitev in vse dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 070 551 011 ali preko e-pošte info@alfaciscenje.si.

Akcija velja za vsa naročila opravljena do vključno 30.4.2019. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

ČAS JE ZA ALFA SPOMLADANSKO ČIŠČENJE

Prišla je pomlad, z njo pa tudi naše želje po svežini in čistoči na mestih, ki jih v bolj mrzlih mesecih navadno malo zanemarimo. A nič zato, lotite se dela z našo pomočjo in vse bo veliko lažje. Za vas smo pripravili posebne spomladanske popuste. Naročite globinsko čiščenje sedežne garniture pri nas in ob tem izkoristite kar – 50% popust na naslednje storitve.

ČIŠČENJE OKEN,
ČIŠČENJE ŽALUZIJ,
GLOBINSKO ČIŠČENJE VZMETNICE,
GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROGE,
GLOBINSKO ČIŠČENJE KUHINJSKIH STOLOV.

ALFA čiščenje bomo vaše težave rešili z najboljšimi stroji in profesionalnimi čistili. Naša čistila za čiščenje tekstilnih površin so preverjena in biorazgradljiva. Postopek globinskega čiščenja sedežne garniture praviloma traja 1-3 ure, suha in primerna za uporabo pa je v večini primerov v 12-24 urah.

Za naročila storitev in informacije smo na voljo na telefonski številki 070 551 011 ali preko e-pošte info@alfaciscenje.si.

Akcija velja za vsa naročila opravljena do vključno 15.5.2018. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo. Popusti veljajo ob naročilu globinskega čiščenja sedežne garniture.