Čiščenje na domu

ČIŠČENJE NA DOMU

Čiščenje na domu. Generalka doma…hm…spet bom utrujena, nimam časa, rajši bi počela kaj drugega,  ne da se mi, spet bo šlo neomejeno časa, ker rabim ceu tedn, da ga spucam in je potem spet isto,… Bom jutri… Ne jutri, danes. Kako? Pokličite nas in nam zaupajte. Dogovorili se bomo za termin in obseg storitev, ki jih bomo opravili po super ceni.

Zavedamo se, da ima dan le 24 ur in ob napornih delavnikih, družinskemu življenju, hobijih,… včasih preprosto prične primanjkovati časa za čiščenje stanovanja. A nič zato. Tu smo mi! Ob najboljši ceni in kakovosti vam bomo zagotovili vstop v čist dom. Ob rednih čiščenjih vam lahko ponudimo tudi dodatne storitve, kot je čiščenje oken, globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva in preprog, čiščenje drugih steklenih površin in talnih oblog.  

PRI REDNEM ČIŠČENJU NA DOMU OČISTIMO

KUHINJA

Posesana ali ročno očiščena tla, na zunanji strani prebrisana bela tehnika, kuhinjski pult in leseni deli, čisto pomivalno korito, pobrisana vrata in okvirji, pobrisana miza in stoli.

DNEVNA SOBA

Posesana ali ročno očiščena tla, posesana sedežna garnitura, na zunanji strani prebrisano pohištvo in aparati, pobrisane okenske police in žaluzije, pobrisana vrata in okvirji, odstranjene pajčevine.

SPALNICA

Posesana ali ročno očiščena tla, posesana postelja, na zunanji strani pobrisane omare, pobrisane okenske police in žaluzije, pobrisana vrata in okvirji, odstranjene pajčevine.

KOPALNICA

Posesana in ročno očiščena tla, popolnoma očiščena WC školjka, očiščene ploščice, popolnoma očiščena tuš kabina, na zunanji strani očiščene omarice, aparati, očiščena ogledala.