Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

Tudi vi iščete podjetje, ki opravlja globinsko čiščenje sedežnih garnitur? Na pravem mestu ste! ALFA čiščenje smo specialisti za čiščenje vseh vrst in oblik sedežnih garnitur. Z uporabo profesionalnih ekstrakcijskih strojev in vrhunskih bio-razgradljivih čistil bo vaša sedežna garnitura kot nova, imela bo svež vonj in uporabljali jo boste lahko dlje. Globinsko čiščenje sedežne garniture je najbolj učinkovito sredstvo v boju z umazanijo oblazinjenega pohištva.

Kaj je globinsko čiščenje sedežnih garnitur?

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je poseben postopek,  s katerim čistimo različne vrste tekstilnega, oblazinjenega pohištva. S tem postopkom iz priljubljene sedežne garniture ali kavča odstranimo vse nečistoče, obenem pa pohištvu osvežimo barvo in odstranimo neprijetne vonjave. Čistilec med čiščenjem uporablja materialu primerna čistilna sredstva in opremo (različne krtače in krtačni storji) ter prilagodi tehniko čiščenja.

Deli s prijatelji

POKLIČITE NAS

070 551 011

PIŠITE NAM

info@alfaciscenje.si

SLEDITE NAM

alfaciscenje

ŽELIM PONUDBO

Izpolni obrazec

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je naloga profesionalcev

Globinsko čiščenje sedežne garniture je posebna naloga, ki zahteva veliko znanja, opreme in časa. Izvedljiva je v domači režiji, a predlagamo, da to nalogo za najboljšo izvedbo prepustite profesionalcem, ki jo bodo opravili z odliko.

Večkrat smo se že srečali s strankami, ki so to nalogo poskušale rešiti s pomočjo takih in drugačnih čistil, ki vse skupaj samo še poslabšajo. Madeži iz majhnih postanejo večji, vonjave se pomešajo, pršice svoje domovanje še poglobijo,…

Predlagamo, da se na nas obrnete že pred takimi poskusi saj verjamemo, da je profesionalno globinsko čiščenje sedežne najboljša in v končni ceni tudi najcenejša rešitev za vaš kavč. Za informacije o globinskem čiščenju in naročila smo vam na voljo TUKAJ.

Katere umazanije najdemo na sedežni garnituri?

Dejstvo je, da ljudje, ko smo doma, večinski del časa preživimo v dnevnih sobah. Tu so z vidika uporabe in estetike najbolj izpostavljeni kosi pohištva prav sedežne garniture. Tu se sčasoma nabere veliko umazanije kot so:

 • prah in nevarne pršice,
 • bakterije in virusi,
 • različni alergeni,
 • ostanki hrane in pijače,
 • dlaka domačih živali,
 • telesne tekočine,
 • neprijetne vonjave,
 • ostanki kože ipd.

Kako poteka globinsko čiščenje sedežnih garnitur?

Za popolno in varno izvedbo postopka globinskega čiščenja  v prvi vrsti rabimo profesionalni ekstrakcijski stroj, elektriko, vodo, primerna čistila, ročno/strojno krtačo, zaščitna sredstva, nekaj mikrokrp in zadostno mero truda, natančnosti in znanja.

Ob naročilu storitve globinsko čiščenje sedežnih garnitur se bomo dogovorili o ceni in terminu obiska na vašem domu. Ob dogovorjenem terminu vas bomo obiskali na želeni lokaciji.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur v 4 korakih

Predpriprava

PRIPRAVA

Ogled čiščenca, priprava sesalca, čistil, zaščitnih sredstev, odmik sedežne garniture od stene in drugih kosov pohištva. Ko vse pripravimo, se globinsko čiščenje sedežnih garnitur lahko prične.

Izvedba1

IZVEDBA

Sedežno garnituro najprej zmočimo, nanesemo primerno čistilno sredstvo, namočeno površino nato ročno/strojno skrtačimo, sledi ekstrakcijsko sesanje in izpiranje.

Izboljšave

IZBOLJŠAVE

Celotno površino podrobno pregledamo, sledi odstranjevanje madežev (po potrebi), strojno izpiranje in dodajanje osvežilca vonjav (opcijsko), temeljito globinsko sesanje odvečne tekočine.

Po čiščenju2

PO ČIŠČENJU

Postopek traja 1-3 ure, odvisno od nečistoče in velikosti čiščenca. Čas sušenja: 1-24 ur. Čiščenca pustiti v neuporabi do popolne suhosti materiala.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur ima številne prednosti

Skozi čas je globinsko čiščenje za uporabnike sedežnih garnitur prineslo številne koristi, tako pri sami uporabi pohištva, kot tudi pri izboljšanju zdravja in kakovosti življenja ljudi. Med nekatere prednosti/koristi takega čiščenja zagotovo lahko štejemo naslednje:

 • podaljšana življenjska doba tekstilnih površin,
 • lepši izgled tekstilnih površin,
 • bolj intenzivne barve tekstilnih površin,
 • bolj čist in prijeten življenjski prostor,
 • bolj zdrav življenjski prostor,
 • manj prahu in zdravlju škodljivih snovi.
 • odstranjene pršice in prah,
 • odstranjene bakterije in alregene snovi,
 • odstranjeni madeži in ostale nečistoče,
 • odstranjene neprijetne vonjave,
 • odstranjen cigaretni vonj,
 • odstranjene vonjave hišnih ljubljenčkov.

Kdaj se odločiti za globinsko čiščenje sedežne?

Globinsko čiščenje sedežne garniture priporočamo vsem, še posebno pa ljudem za alergijami na pršice, in prah saj vam bo le-to prineslo znatno prednost v boju za svoje zdravje. Čist in urejen življenjski prostor pa bo pripomogel k boljšemu splošnemu počutju. Priporočamo globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva v letnih intervalih.

Kdaj se odločiti za globinsko čiščenje sedežne? TAKOJ! Že sam obisk naše spletne strani kaže na to, da se vam zdi da bi vaša sedežna garnitura rabila čiščenje. Ne odlašajte, saj se bo z vsakim dnem brez čiščenja stanje le še slabšalo. Za popolno odstranitev madežev in drugih nečistoč je pomembno, da se za čiščenje odločite pravočasno.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur Mikrotkanina

Uživajte v najljubšem vonju

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je postalo še bolj popolno. Izberite si najljubši vonj za vaši sedežno garnituro.

Izbirate lahko med 5 vonji:
🍏 Zeleno jabolko
🍓 Jagoda
🥢 Vanilija
🥥 Pina colada
🥛 Nevtralno.

Naši osvežilci vonjav so narejeni na vodni osnovi in vsebujejo odstranjevalce neprijetnih vonjav in nevtralizatorje. Tako neprijetne vonjave ne le prekrijemo, temveč jih tudi odstranimo.

Čiščenje sedežne

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur v fotografijah

Stranke o nas

5/5
5/5
5/5

Darja, Maribor

5/5
5/5

Neža, Celje

5/5
5/5

Maja, Ljubljana

5/5
5/5

Lea, Koper

Za vse dodatne informacije smo na voljo na naši klicni številki 070 551 011.

ali preko e-pošte: info@alfaciscenje.si.

Na vsa vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili tudi preko Facebook profila.

Termin za globinsko čiščenje sedežne garniture naročite tukaj.