Čiščenje poslovnih prostorov

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

Si predstavljate, da bi vstopili v pisarno zavarovalnega agenta, kjer bi bilo vse prašno, koš za smeti poln, umazana tla in predpražnik? Si predstavljate popacan stekleni vhod v trgovski center? Ste že vstopili v umazano stranišče? Ste že gledali okna skozi katera lahko vidimo resnične barve le tako, da jih odpremo? Si predstavljate, da pridete na obisk delavnice poslovnega partnerja, vrtca ali šole in vas pričaka podobna slika?

Kapljica office

POPOLNA PRILAGODLJIVOST IN ZANESLJIVOST

Dejstvo je, da čisti in urejeni poslovni prostori skupaj z drugimi dejavniki soustvarjo sliko o podjetju. Če si želite ustvariti pozitiven vtis o vašem podjetju je pomembno, da izberete zanesljiv, skrben in natančen čistilni servis, ki bo vaše poslovne prostore pripeljal do popolnosti. Z naročilom naših storitev boste pridobili prav to…POPOLNOST. Vaši poslovni prostori bodo profesionalno očiščeni, s tem pa boste pridobili prijetno, čisto in urejeno delovno okolje v katerem se boste vi, vaše stranke in sodelavci dobro počutili.

Nudimo vam prilagodljiv plan čiščenja po vaših merah in željah. Naročite se na ogled prostorov in dogovorili se bomo za najbolj kakovostne storitve, po ugodni ceni. Plan čiščenja bomo popolnoma prilagodili vašim potrebam in optimizirali čistilne storitve na najvišjo raven za zagotovitev kar najbolj čistega vstopa v vaše poslovne prostore.

ZANESLJIV ČISTILNI PARTNER ZA PODJETJA

Zavedamo se, da čiščenje in vzdrževanje poslovnih prostorov zahteva kar nekaj časa, zato je za vas najboljša rešitev, izbira storitev čiščenje poslovnih prostorov, saj boste ob tem naročilu skrb za red in čistočo prepustili profesionalnemu osebju. Poskrbeli bomo, da bodo vaši poslovni prostori očiščeni v obsegu in termih, ki jih bomo določili skupaj. Za popolnoma nemoteno delovanje vašega poslovnega procesa se lahko dogovorimo tudi za termine čiščenja izven vašega delovnega časa.

ALFA ČIŠČENJE na Gorenjskem in v Ljubljani z okolico opravljamo tudi čiščenja poslovnih prostorov. Očistimo vam pisarniške prostore, delavnice, garaže, bare, trgovine, vrtce, agencije, apartmaje in hotelske sobe. Enkratno, generalno ali pa redno smo tu za vaše čiste hodnike, okna, pohištvo, izložbe, talne obloge, ogledala, vhode, stranišča, izpraznjene koše za smeti, napolnjene brisačke za roke in mila.