Čiščenje oken

ČIŠČENJE OKEN

Naj se vaš pogled iz stanovanja ne ustavi na umazanih oknih. Čiščenje oken opravimo hitro in kakovostno, uporabljamo pa le najboljše profesionalne pripomočke in čistila za okna. Pri delu skrbimo za red, čistočo in zaščito drugih delov stanovanja/pohištva.

Privoščite si hitro, kakovostno in profesionalno čiščenje oken, okenskih okvirjev, čiščenje žaluzij in rolet. Če nimate časa ali pa enostavno ne marate tega opravila smo pravi naslov za vas. Le en klic vas loči do čistega pogleda v svet.

Čistimo na področju celotne Slovenije, tako da se nas ne bojte kontaktirati, tudi če so vaša okna v za nas bolj oddaljenih krajih. Za nas so vse lokacije dostopne. Tudi Maribor, Celje, Vrhnika, Ljubljana, Kranj, Kranjska Gora, Jesenice, Izola, Koper, Portorož, Postojna, Nova gorica, Bled, Radovljica, Medvode,…

Čiščenje oken čiščenje žaluzij čiščenje stekel gorenjska Ljubljana Kranj

KAJ NAS ODLIKUJE?

✔️ Zanesljivost in hitra odzivnost,

✔️ 100% garancija zadovoljstva,

✔️ ugodne cene čiščenja oken, žaluzij, panoramskih sten,…

✔️ najboljša kakovost čiščenja oken in žaluzij,

✔️ hitro čiščenje oken in žaluzij,

✔️ uporaba profesionalnih čistilnih pripomočkov,

✔️ uporaba profesionalnih biorazgradljivih čistil,

✔️ zaščita okolice čiščenja.

Čiščenje oken čiščenje steklenih površin Ljubljana

ZAHTEVNEJŠE ČIŠČENJE OKEN IN STEKLENIH POVRŠIN

Je vaš dom podvržen lokaciji, kjer je veliko mrčesa? Živite v bližini gozda in je na vaših oknih po čiščenju ostala drevesna smola? So vaša okna po gradbenih posegih ostala umazana? Je na vaših okenskih okvirjih in žaluzijah po gradnji ostal omet, barva ali lepilo folije? So vaša okna velika, panoramska in vam jih časovno ne uspe očistiti? Mogoče preprosto ne marate čiščenja oken?

Predlagamo, da skrb za čista okna prepustite nam. Kako? Preprosto! Pokličite na našo klicno številko 070 551 011 in nam zaupajte vaše težave in želje. Ob dogovorjenem terminu vas bomo obiskali in vam z izbiro najboljših in preverjenih čistil očistili vse steklene površine, okenske okvirje, okenske police in ne nazadnje tudi senčila

KJE ČISTIMO OKNA?

ALFA čiščenje storitvi čiščenje oken in globinsko čiščenje izvajamo na področju celotne Slovenije. Prepričani smo, da lahko najdemo za vas najboljšo rešitev.

Slovenija

Kontaktirajte nas in nam zaupajte svoje želje. Vaših vprašanj in komentarjev bomo veseli tudi na našem Facebook profilu.