3 razlogi za globinsko čiščenje preprog

Globinsko čiščenje preprog itisona

ALFA čiščenje smo vrhunski čistilni servis, ki se med drugim ukvarja tudi z globinskim čiščenjem preprog na domu. Preproge in druge tekstilne talne obloge se navadno hitro umažejo in tako postanejo pravo gojišče pršic, bakterij, alergenov in drugih nečistoč. V nadaljevanju so predstavljeni 3 razlogi za globinsko čiščenje preprog.

 

3 razlogi za globinsko čiščenje preprog

 

1 Imate domače živali

 

V kolikor imate v vašem domu domače živali, so vaše preproge in drugo tekstilno oblazinjeno pohištvo bolj izpostavljeni nabiranju različnih nečistoč. Domače živali (na primer psi, mačke, zajci,…) po zunanjih sprehodih v hišo prinesejo umazanijo, ki se najlažje nabira na preprogah, itisonu ali sedežni garnituri. Ob tem se našim ljubljenčkom lahko zgodijo tudi take in drugačne nesreče. Vse to in še kaj na talnih oblogah pusti umazanijo in neprijetne vonjave. Neprijetne vonjave so navadno veliko bolj moteče, kot sam umazan izgled preproge. Za bolj čisto in zdravo življenjsko okolje priporočamo globinsko čiščenje preprog vsaj 1x letno.

 

2 Imate otroke

 

Po izkušnjah naših strank imajo eno glavnih besed pri čistoči preprog tudi otroci. Otroci radi jejo in pijejo povsod. Radi se lovijo po dvorišču in med tem seveda v čevljih brezskrbno pritečejo v dnevno sobo na prigrizek ali v kopalnico opravit potrebo. Med žgečkanjem na najljubši preprogi se lahko zgodi, da zadrževanje urina popusti in imamo posebno presenečenje. V kolikor imate majhne otroke priporočamo globinsko čiščenje preprog 2x letno. S profesionalnim globinskim čiščenjem preprog bodo te čiste in dišeče, ob enem pa bodo iz njih odstranjeni mikrobi, pršice in drugi alergeni.

 

3 Imate polno hišo

 

Ne glede na to ali v hiši živijo le odrasli ali odrasli in otroci, noben dom ni imun na umazanijo ˝polne hiše˝. S tem imamo v mislih tiste domove, kjer skupaj sobiva več ljudi. Več ljudi v hiši, pomeni bolj obremenjene talne obloge, preproge in sedežne garniture in več umazanije ter več neprijetnih vonjav. Umazani čevlji, polite tekočine, prah in ostanki hrane lahko kar hitro spremenijo izgled vaše preproge. Če v hiši sobiva več ljudi, priporočamo globinsko čiščenje tekstilnih površin 2x letno. Tak interval čiščenja bo prinesel čistoči in svežino v vsak dom obenem pa bo življenjska doba tekstilnih površin daljša.

 

Kdaj se je najbolje odločiti za profesionalno globinsko čiščenje preprog? Preprosto! Pokličite ALFA čiščenje, ko vaša preproga spremeni barvo, dobi neprijeten vonj, se po njej kaj polije ali preprosto rabi osvežitev. Na voljo smo preko kontaktnega obrazca, preko e-pošte info@alfaciscenje.si ali na naši klicni številki 070 551 011.

Deli s prijatelji

Sorodni prispevki

ALFA čiščenje čistilni servis Ljubljana in gorenjska

ALFA čiščenje

Vse kar iščete

Zaupajte nam vaše ideje in želje, mi jih bomo uresničili. Čistimo vse vrste objektov od tal do strehe, okna, tekstilno pohištvo, usnjeno pohištvo in vozila. Uporabljamo le najboljšo opremo, čistila in pripomočke.

Denis Kovacevic
Priljubljeni članki
Partnerji

WEBSTER.SI

Call Now ButtonPOKLIČI ZDAJ